Mary-Kate Olsen-životopis

22. července 2007 v 19:48 |  Olsenky

Mary-Kate Olsen

Profese: Herečka Datum narození: 13.06.1986 Místo narození: Sherman Oaks, Kalifornie, USA Znamení: Blíženci
Barva očí: modro/zelená
Barva vlasů: blond(momentálně obarvena na hnědo)
Povaha: tichá
Sbírá: svíčky
Hobby: jízda na koni,jóga,kino
Oblíbené oblečení: džíny,pohodlný top a kabelka
Oblíbený účes: koňský ohon
Oblíbené zvíře: kůň
Oblíbené jídlo: pizza
Oblíbené piti: džus
Oblíbené barvy: kaštanově hnědá a modrá
Cíl do budoucna: ,,Pokud nebudu hrát,chtěla bych profesionálně závodit na koních."
Filmografie:
2006Warholka (Factory Girl) ...Molly Spence
2003Charlie's Angels: Full Throttle ...Future Angel
2002První jízda (Getting There) ...Kylie Hunter
2001Sestry na Bahamách (Holiday in the Sun) ...Madison Stewart
2001Mary-Kate and Ashley in Action! ...Mary-Kate/Special Agent Misty
2001Sestry v Londýně (Winning London) ...Chloe Lawrence
2000You're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance ...
2000Sestry v akci (Our Lips Are Sealed) ...Mary Kate Parker/Maddy Turtleby/Karla Frauenfelder
1999Gólová výměna (Switching Goals) ...Samantha 'Sam' Stanton
1999Výlet do Paříže (Passport to Paris) ...Melanie 'Mel' Porter
1998Táta z plakátu (Billboard Dad) ...Tess Tyler
1998You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume Party ...
1997You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party ...
1997You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Birthday Party ...
1996Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the U.S. Space Camp Mission, The ...Mary-Kate
1996Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Shark Encounter, The ...Mary-Kate
1995Malé dohazovačky (It Takes Two) ...
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Sea World Adventure, The ...Mary-Kate
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise, The ...Mary-Kate
1995You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Sleepover Party ...Mary-Kate
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Fun House Mystery, The ...Mary-Kate
1995Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Christmas Caper, The ...Mary-Kate
1994Jak byl dobyt západ (TV) (How the West Was Fun) ...Susie Martin
1994Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of Thorn Mansion, The ...Mary-Kate
1994Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Logical i Ranch, The ...Mary-Kate
1994Little Rascals, The ...Twin #2
1993Měsíční kámen (Double, Double, Toil and Trouble) ...Kelly Farmer/Young Aunt Sofia
1992Jedeme k babičce (TV) (To Grandmother's House We Go) ...Sarah Thompson

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama